Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagnemzetségek

CSILLAGNEMZETSÉGEKRŐL RÖVIDEN

 
Teremtés - Unikornis-ember
Akarva-akaratlan szerencsét hozol másoknak. Nem csoda, hiszen a teremtés követeként érkeztél a Földre. Sorsod az, hogy a szűkebb és tágabb környezetedben élőket, végső soron az egész Földet szolgáld. Szavaiddal, tetteiddel beindítod a teremtő álmok megvalósulását. Hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a körülötted lévő emberek mélyebben megismerjék önmagukat, de segítheted a lélektársak egymásra találását is.
 
Szolgálat - Angyal-ember
Akár tudatában vagy, akár nem, földi tartózkodásod során a magasabb rendű égi akaratot szolgálod és közvetíted - mégpedig a szeretet erejével. Lehetséges, hogy egyfajta gyógyító angyalként teljesíted be küldetésedet, aki konkrét segítségnyújtással igyekszik hozzájárulni a körülötte lévő emberek boldogságához. Ám csendes őrangyalként is támogathatsz másokat - a belőled áradó pozitív energiáknak köszönhetően már a puszta jelenléted által is feltöltődnek.
 
Igazság - Sárkány-ember
Testedben és lelkedben a szent harcos tüze lobog. Az igazság és a rend védelmezőjeként tartod távol szeretteidtől és a számodra fontos ügyektől a sötét erőket. Energiáid kifelé irányulnak, senki és semmi nem állíthat meg utadon. Mindez esetenként némi toleranciát igényel környezeted részéről - ám bőségesen kárpótolja őket a tudat, hogy a bajban biztosan támaszkodhatnak tekintélyt parancsoló Sárkány-emberükre.
 
Szabadság - Párduc-ember
Mindenekfelett oltalmazod, hirdeted és képviseled a világban a személyes autonómiát és a belső függetlenséget.
Az elnyomás és a kizsákmányolás valamennyi formája éppen úgy felzaklat, mint a hatalom öncélú gyakorlása. Kérés nélkül is a gyámoltalan, elesett vagy kiszolgáltatott emberek védelmére kelsz. A nagymacskák harci erejével állsz ki a számodra szent ügyekért, a szabadság és az igazság szeretete hat át.
 
Uralkodás - Szárnyas oroszlán-ember
Gyermekkorod óta szinte minden közösség ösztönösen úgy tekint rád, mint egyfajta vezetőjére. Feltétel nélküli bizalommal viseltetnek irántad, fontos, nemegyszer életbevágó ügyekben hagyatkoznak tanácsaidra, döntéseidre. Így aztán, ha akarod, ha nem, ott él benned a királynő, aki oly módon irányítja a rábízott embereket, hogy egyidejűleg oltalmat nyújt számukra, és azon van, hogy felemelje őket magához - mind a lélek, mind pedig a szellem terén.
 
Tudomány - Kígyó-férfi
A Kígyó Nemzetség férfi ágának küldötteként érkeztél a Földre. Életeid során jártasságra tettél szert reál jellegű vagy gyakorlati területeken. Ugyanakkor vonzanak a titkos határtudományok is – szívesen tekintesz a szakrális geometria, az asztrológia vagy a kozmológia mélységeibe, de az alkímia vagy a mágia sem áll távol tőled. Feladatod, hogy az általad tanultakat megtartsd a fényben - azaz építő módon alkalmazd, illetve másoknak átadd ismereteidet.
 
Gyógyítás - Kígyó-papnő
A Kígyó Nemzetség női ágának küldötteként élsz a Földön. Lényedben egy gyógyító papnő él, aki vonzódik a különböző áldásos esszenciákhoz, a fitoterápiához, a homeopátiához, a manuálterápiához, az érintésen és a masszázsokon keresztüli gyógyításhoz. Közel áll hozzád a tánc és a művészetterápia is. Előző életbeli tapasztalataidból adódóan ismered a tantrikus misztériumok rendkívüli gyógyító erejét, mely a szentségként megélt szexualitás mögött rejtőzik.
 
Hírnök - Pegazus-ember
Hírnök vagy, így akár tudsz róla, akár nem, életed során folyamatosan üzeneteket továbbítasz. Embereket, csoportokat, hitrendszereket, tanításokat, különböző világokat, akár kontinenseket kapcsolhatsz össze egymással. Mindemellett boldog kíváncsiság, nyitottság, széles körű érdeklődés él benned. Szenvedélyesen szeretsz megismerni embereket, kultúrákat, spirituális utakat. Különös vonzalmat érzel a tenger iránt - talán ott érzed leginkább otthon magad.
 
Szeretet - Medve-ember
Azért érkeztél a Földre, hogy szeretetet és kegyelmet taníts. Hiszel az emberi jóságban. Elfogadással, együttérzéssel és bizalommal viseltetsz a szűkebb és tágabb környezetedben élők iránt. Képes vagy a belülről fakadó, feltétel nélküli megbocsátásra. Mindemellett kellő belső erővel rendelkezel ahhoz, hogy szenvedő lelkek igaz gyógyítója légy - ha nem is mindig tudatosul benned, szavaidat, tetteidet ez a késztetés hatja át.
 
Boldogság - Delfin-ember
A benned élő delfin szíve, tekintete és mosolya ragyogja bele a világba a teremtő üzenetét: szeretve vagy. A boldogságra való képességed és feltétlen elfogadásod révén gyógyítasz. Fényt viszel az emberek életébe - megtanítod, miképp örülhetnek a hétköznapok csodáinak, gyönyörködhetnek a lét misztériumaiban, és megmutatod, hogy a szeretet csodákra képes. Néha talán úgy érzed, partra vetett delfinként küzdesz az értetlenség és közöny közepette - de ne add fel, hiszen szíved kincset ér!
 
Természet - Madár-ember
Sorsodban a madarak szárnyalása tükröződik - könnyedséged, mozgékonyságod révén üzeneteket viszel egyik embertől a másikig, a bolygó egyik pontjáról a másikra. Lelkedben ott lakozik a tündérek és manók szívének gondoskodó bölcsessége, akik - mint bolygónk láthatatlan kertészei és erdészei - azért vannak itt, hogy megóvják, és életben tartsák Földünk felbecsülhetetlen értékű kincseit. Szenvedélyes szeretettel, egyszersmind végtelen gyengédséggel viseltetsz a természet iránt.
 
Oltalom - Csillag-ember
Azért küldtek, hogy bolygónk őrzője és oltalmazója légy. Tudod - mert valahol a lelked mélyén emlékszel -, hogy benned a teremtő legszebb álma teljesedik be. Az élet nevezetű kozmikus misztériumjáték színpadán te vagy az a színész, aki minden szerepet el tud játszani. Képes vagy azonosulni a többi csillagnemzetséghez tartozó lelkekkel, így mindig a számukra leginkább megfelelő módon segítheted őket életfeladatuk teljesítésében.
 
Tudás - Niomé, a Pókkirálynő gyermeke
Ellenőrző lélek vagy, aki ügyel a magasabb rendű törvények betartására, miközben tükrözi és leleplezi a hamisságokat, a hazugságokat, a visszaéléseket.
 
 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 129163
Hónap: 2087
Nap: 55